Сьогодні делегація ПЦУ привезе з Єрусалима Благодатний вогонь

27.04.2019 10:46 9

Сьогодні делегація ПЦУ привезе з Єрусалима Благодатний вогонь

Сьогодні, 27 квітня, о 19:30 у термінал "D" Міжнародного аеропорту "Бориспіль" прибуде рейсовий літак з Благодатним вогнем з Єрусалима, який привезе в Україну делегація священнослужителів та мирян Православної Церкви України.

Після приземлення літака у Києві делегація Православної Церкви України передасть Благодатний вогонь громадам з різних куточків України та капеланам – фронтом священикам, які повезуть вогонь українським солдатам на передову. Також делегація поспілкується із пресою.

Координатор акції передачі Благодатного вогню в Україні Митрополит Луцький і Волинський Михаїл розповість про традицію Великоднього благодатного вогню та про участь української делегації у єрусалимській церемонії.

Благодатний вогонь — поширена у православ'ї назва вогню, використовуваного у великодній церемонії виносу Святого Світла з Гробу Господнього, в Храмі Воскресіння Господнього.

Представники ПЦУ чекають журналістів у зоні «Приліт» терміналу «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Акредитація, довідки, а також координація журналістів на місці за телефоном: +38-066-755-39-26 Андрій Ковальов

З питання розміщення на території аеропорту телевізійних ПТС звертатися до прес-секретаря аеропорту «Бориспіль» Тетяни Ярош: +38-063-980-66-73

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/75590/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как сохранить холодильник здоровым, прохладным и чистым Лучшие бонусные программы от казино Слот Азарт ждут вас! Купить джинсы Pierre Cardin и куртки Columbia в интернет магазине Качественное медицинское и косметологическое оборудование Полный спектр ритуальных услуг от «Орг-Ритуал»

Публикации