Суд у Туреччині залишив під арештом американського пастора, на звільненні якого наполягає Трамп

02.08.2018 0:05 3

Суд у Туреччині залишив під арештом американського пастора, на звільненні якого наполягає Трамп

31 липня суд турецького Ізміра залишив під домашнім арештом громадянина США Ендрю Брансона, якого слідство підозрює у зв'язках з організацією проповідника Фетхуллаха Гюлена, оголошеною в Туреччині терористичною. Про це повідомляє видання "Гордон" з посиланням на агентство Anadolu.

Захист просив скасувати запобіжний захід, пов'язаний з арештом, і повернути Брансону право вільного пересування. Протестантського священика Брансона було взято під варту незабаром після провалу військового перевороту в Туреччині у 2016 році. Йому загрожує до 35 років в'язниці. Наступне засідання суду у його справі призначено на 12 жовтня. 25 липня, після 21 місяця під вартою, Брансона випустили під домашній арешт.

26 липня президент США Дональд Трамп пригрозив увести санкції проти Туреччини, якщо влада не відпустить Брансона на волю. 29 липня президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що Анкара не піддасться тиску Вашингтона в питанні звільнення пастора Брансона.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/72049/

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги груз-такси круглосуточно в Киеве Б/у сервера с запада Все о ХГЧ, беременности и материнстве Зачем соблюдать пост и почему вообще следует поститься? Архімандрит УАПЦ повернувся в УПЦ (МП)

Публикации