Суд знову переніс розгляд справи про знесення каплиці УПЦ біля фундаменту Десятинної церкви

21.09.2018 13:35 3

Суд знову переніс розгляд справи про знесення каплиці УПЦ біля фундаменту Десятинної церкви

У судовому засіданні представниця одного з відповідачів у справі, Міністерства юстиції, Оксана Кривов’яз заявила, що реєстрація цієї будівлі була здійснена з порушеннями, але претензія має висуватися не до міністерства, а до державного реєстратора (другого відповідача в справі).
Після цього представник громади Десятинного монастиря УПЦ (Московського Патріархату), яка в справі є третьою особою, захотів надати письмові пояснення. Через це суд ухвалив перенести засідання на початок жовтня.
Нагадаємо, що 10 вересня суддя Київського окружного суду переніс засідання у резонансній справі щодо каплички УПЦ (МП) біля Національного історичного музею. Причина переносу засідання - представники УПЦ (МП) не встигли ознайомитись з матеріалами справи. Тоді ж з'ясувалося, що намісник Десятинного монастиря письмово погрожував позивачу "прокляттям до семи поколінь".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как сохранить холодильник здоровым, прохладным и чистым Приятное времяпровождение с огромнейшим количеством подарков и призов Как не ошибиться, приобретая межкомнатные двери? Что такое биткоин майнер? Церковные изделия высокого качества

Публикации