Студентка Українського католицького університету видала перший літературний журнал «ВУКУ» за свій кошт

31.01.2018 22:23 42

Студентка Українського католицького університету видала перший літературний журнал «ВУКУ» за свій кошт

У ньому журналі знайти есеї, критику літературних творів, рецензії на відомі книги, поезію – усе це студентська творчість. Кожен випуск буде тематичним, перший з яких - про Центр митрополита Андрея Шептицького. На сторінках журналу немає фотографій, зате є двоє ілюстрованих героїв – студентка-айтішниця та хлопець-журналіст. Історія про них розвиватиметься у кожному новому випуску.
«Усі, хто хоче писати, але ще вагається подавати свої публікації до відомих видань, можуть спробувати себе у нашому журналі. Це буде така собі спроба пера, після якої автори за бажанням можуть пропонувати свої тексти іншим виданням», – розповіла Ія Барадна.
Дівчина навчається на культурології в УКУ, а також заочно – на журналістиці в університеті Франка.
Табуйованих тем у журналі немає, але є кілька правил: писати без нецензурної лексики, уникати радикалізму і однобокості, бути об’єктивним і обізнаним у темі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшая мужская обувь на любой случай Широкий выбор качественных ювелирных изделий с доставкой по всей стране Сайт с лучшими бесплатными видеослотами Мятежный епископ УПЦ был "отравлен и ждал смерти", но "чудом исцелился" Покупка газовых котлов в Одессе

Публикации