Студенти прийшли до собору УПЦ КП з написом "Мене змусили прийти сюди замість пар"

03.10.2017 11:03 3

Студенти прийшли до собору УПЦ КП з написом

Про це повідомив активіст і студент ВНЗ Сергій Зайченко на своїй сторінці в Facebook. Студенти заявляють, що в храм їх примусили йти, оскільки викладачі могли зарахувати прогул пари. Один зі студентів на своїй сторінці в соцмережі опублікував скріншоти повідомлень, в яких йдеться про те, що пропуск молебню буде прирівнюватися до прогулу навчальної пари.
За його повідомленням, дівчатам сказали взяти з собою хустки і одягнути спідниці, всім сказали зібратися в 08:45 біля собору.
"Вчителі "майбутнього" завтра весь ранок будуть слухати дядьку, закутаного у червону ковдру із позолоченими цяцьками на шиї", - обурюється студент.
Інформація про службу була розміщена на сторінці ВНЗ в соцмережах. “Шановні драгомановці! Запрошуємо Вас на урочистий молебень з нагоди професійного свята всіх педагогів – Дня працівників освіти, який очолить Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет”, – йдеться в повідомленні.
Частина студентів, які прийшли у Володимирський собор прикріпили до одягу листки з написом "Мене змусили прийти сюди замість пар".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности и специфика шоссейных квадроциклов Глава УПЦ КП підтримав ініціативу групи депутатів розпочинати робочий день парламенту з молитви Зеркало казино Вулкан 777 Глушилки gps по отличной цене Грузоперевозки в Киеве по самым выгодным тарифам в городе

Публикации