Стрілянина в синагозі в США: є жертви

29.04.2019 15:07 69

Щонайменше 4 людини постраждали в результаті нападу на синагогу в Пове (округ Сан-Дієго, штат Каліфорнія, США). Одного чоловіка затримали на допит у зв'язку зі стріляниною. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на The Los Angeles Times.

"Людей, які отримали поранення під час нападу, доставили в медичний центр Паломар. Поки невідомо, скільки людей постраждали", - йдеться в повідомленні.

Мер міста Стів Ваус в коментарі CNN заявив, що "синагога була метою нападу, оскільки це місце для збору єврейської громади". "Я розумію, що це був хтось з ненавистю в серці, з ненавистю до єврейської громади", - сказав він. За його словами, подальшої загрози немає. Пізніше стало відомо про смерть одного з постраждалих.

Стрілянина сталася через шість місяців після того, як озброєний чоловік з криком «Всі євреї мають померти» увірвався в синагогу Піттсбурга, убивши 11 віруючих і поранивши ще шістьох, включаючи чотирьох поліцейських, перш ніж його було заарештовано.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/75611/

Следующая новость
Предыдущая новость

Илюха-решает: справимся с любыми задачами и упражнениями В Херсоне при участии властей открыли мемориал рабби Гилеля из Парича Наружная реклама любого вида Большой выбор омега и рыбьего жира по выгодной цене Рихтовка, покраска и кузовной ремонт авто с помощью вакуума в Киеве

Публикации