Сто кращих творів сучасного мистецтва побачать на виставці “Велична Біблія” в шести містах України

10.09.2017 20:47 6

Сто кращих творів сучасного мистецтва побачать на виставці “Велична Біблія” в шести містах України

У проекті беруть участь роботи, відібрані з усієї України на конкурсній основі, що мають найвищий художній рівень і не суперечать за змістом Біблії. Вибрані твори відкривають для глядача євангельський біблійний сюжет, ілюструють красу і одкровення Слова Божого, відкривають у сучасній інтерпретації та сучасними методами глибину і філософію Святого Письма. Організувала художній проект Асоціація художників-християн (ААХ).
Відкриття супроводжується музичною, поетичною частиною. На захід будуть запрошені міська адміністрація, відділ культури і освіти, представники всіх християнських церков. Також у супровід проекту заплановані зустрічі, що розкривають тему виставки і сутність Реформації. Можливі майстер-класи за участі митців. Щодня о 17:00 в галереї проходитиме концертна програма за участі християнських виконавців.
Учасниками проекту стануть члени Союзу художників України (СХУ) Наталія Герасименко і Сергій Герасименко, заслужений художник України Тетяна Павлик, Вадим Кучер-Куцан, Світлана Михайлова, Олег Бойко, Тарас Гончаренко, член СХУ Іван Михайлов, Любомир Мартинюк, Сергій Марус, Оксана Левчишина, Петр Бемза, Борис Єгозарян, Матвій Вайзбер, Валерій Франчук та інші.
Асоціація художників-християн – це неприбуткова громадська організація, яка об’єднує творчих людей християнського віросповідання для служіння своїми талантами.
Мета АХХ – популяризація загальнолюдських і християнських цінностей через творчість сучасних митців образотворчого мистецтва. Організація існує з 2009 року та щорічно проводить виставкові та загально-просвітницькі проекти в Києві та інших містах України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

У парафії УАПЦ на Львівщині одразу 60 дітей приступили до першої сповіді Український католицький університет проводить краудфандингову кампанію на підтримку Центру підприємництва Подтяжка лица для возвращения вашей молодости Клуб СуперСлотс для азартных игроков Тонировка окон в Киеве

Публикации