Статок Патріарха Кирила оцінили в мільярд доларів

02.02.2018 22:52 66

Статок Патріарха Кирила оцінили в мільярд доларів

Особисті статки Патріарха Кирила може перевищувати мільярд доларів. Про це заявив колишній відповідальний редактор «Журналу Московської патріархії» Сергій Чапнін, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Рolitsovet.ru.

«Вчора опублікований цікавий список з « кремлівського доповіді » - в ньому є і православні олігархи, і православні міністри, і інші православні чиновники. Є навіть син відомого священика. Здивований лише одним: в цьому списку немає Патріарха Кирила. Він легко проходить хоча б тільки по розділу олігархів, так як його особистий статок явно перевищує 1 млрд дол. », - пише Сергій Чапнін в Facebook.

Будь-яких прямих підтверджень цієї інформації він не надає. Офіційних відомостей про доходи та майно патріарха ніколи не публікувалося.

Сергій Чапнін з 2009 по 2015 рік був відповідальним редактором «Журналу Московської патріархії» - офіційного видання РПЦ. В різний час він працював у видавничому раді РПЦ і входив у Міжсоборну присутність РПЦ. Після звільнення почав виступати з критикою Патріархії.

Кирил.jpg

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/moscow_patriarchy/69943/

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная и тихая стиральная машина Bosch Система онлайн платежей iBox Диваны прямые, угловые и детские на складе в Киеве Диякон УПЦ КП проведе для дітей з особливими потребами концерт «Клавішний Спас» Частный пансионат «Забота о близких»

Публикации