Старовинні хрестики у черевиках: на кордоні з Румунією затримали тернополянина

23.08.2019 21:00 0

Старовинні хрестики у черевиках: на кордоні з Румунією затримали тернополянина

На Буковині в ніч з 20 на 21 серпня прикордонники спільно з митниками виявили водія, який намагався з приховуванням вивести за кордон 183 монети та 11 предметів археології, серед яких старовинні хрестики, монети і каблучки. Про це пише Depo.Тернопіль з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Предмети які, вірогідно, становлять історичну та культурну цінність, вивезти з України мікроавтобусом Mercedes-Benz намагався 43-річний тернополянин.

Під час здійснення огляду транспортного засобу працівники пункту пропуску "Порубне" в багажному відділенні автомобіля виявили коробку з під взуття, де у двох черевиках й знаходилися всі предмети.

За попередньою інформацією, цінності доправлялися до Великобританії. Предмети вилучено та очікують на висновки експертів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/history/76932/

Следующая новость
Предыдущая новость

Як домогтися взаєморозуміння і ефективно вирішувати чоловічі проблеми «Квадродрайв» Ниндзя и самурай против гейши и сакуры в казино Колумбус На Івано-Франківщині мешканці за підтримки духовенства протестують проти відкриття наркологічної клініки Преимущества развивающих деревянных игрушек

Публикации