Спільнота святого Егідія разом з рухом "Молодь за Мир" організують у Києві обід для 150 бідних та бездомних

17.11.2018 0:00 9

Спільнота святого Егідія разом з рухом

Подія відбудеться в столичному Інституті Фоми Аквінського. На ній буде присутній єпископ Києво-Житомирської дієцезії Римсько-Католицької Церкви в Україні Віталій Кривицький, який очолить спільну молитву.

З ініціативою щороку проводити День бідних виступив папа Римський Франциск. «Я б хотів, щоб також і цього року та надалі, цей День відзначався під знаком радості, що походить з віднайденої здатності перебувати разом. Разом молитися в громаді та розділити трапезу в Господній день. Це досвід, який повертає нас до первісної християнської громади», - говорить папа Франциск у своєму посланні до дня бідних 2018.

Спільнота святого Егідія, які співпрацює з іншими організаціями, зокрема з УПЦ (МП), запрошує усіх охочих долучатися до події та пропонує різні способи це зробити:

- бути волонтером на святі: допомогти накрити стіл, розносити їжу. Для цього необхідно прийти на організаційну зустріч (16 листопада, п’ятниця, 19.00, вул. Деревлянська, 13). Та зареєструватися за цим посиланням

- зробити пожертву щоб пригостити бідну людину. Вартість святкового меню на одну особу 200 грн (Карта Приват 4149 6293 9690 8311 Л. Ю. Г.)

ІІ Всесвітній день бідних:

Час події - 18 листопада, 16:00 (спільна молитва), 17:00 (трапеза). Місце - Інститут Фоми Аквінського (вул. Деревлянська, 13)

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Христианские мультфильмы для детей Апостиль: подготовка документов для действия за рубежом Быстрый обмен с Киви на Приват Невероятная история Арслана Джумаева, переехавшего из Туркменистана в США Как получить займ без справки о доходах?

Публикации