«Спілкуйтесь реально, а не віртуально», - Митрополит Епіфаній до молоді

01.07.2019 9:21 0

«Спілкуйтесь реально, а не віртуально», - Митрополит Епіфаній до молоді

Предстоятель ПЦУ привітав усіх молодих за віком і духом людей з Днем Молоді.

«Молодь – це рух, це активність, пізнання, зростання, це, власне, унікальна можливість втілити таланти у життя. Вона шукає правди і не терпить лицемірства. Вона талановита і винахідлива. Вона прагне змін і не боїться змінюватися, вдосконалюватись, навчатися і відкривати для себе сучасний світ», - написав митроплит і закликав молодь:

«Спробуйте заглянути в Біблію стільки ж разів, як і в Google, і ви зможете знайти ті відповіді, які не знайдете у мережі. Відповіді про внутрішній світ, про вічні речі, які з плином історії залишаються незмінними. Їх теж треба знати, бо вони допоможуть знайти правильні рішення у викликах зовнішнього світу».

Першоєрарх порадив молоді більше присвячувати часу реальному спілкуванню, а не тільки комунікувати віртуально. «Живе спілкування, емоції, тепло почуттів та приємні враження - без цього життя не буде таким повним, яким його створив Господь», - пояснив очільник ПЦУ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/young_people/76336/

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить справки и дипломы в Украине Услуги бюро переводов - как выбрать партнёра на данном рынке рассказывает бюро переводов InTime Вас ждут бесплатные игральные аппараты на азартном портале СлотсДок Каким должен быть профессиональный массажный стол? Качественная и надежная трубопроводная арматура

Публикации