Спілка християнських письменників України заснувала християнську літературну премію

01.08.2017 13:11 3

Спілка християнських письменників України заснувала християнську літературну премію

«Метою премії», - йдеться в указі, - є виявлення кращих літературних творів і досягнень на християнській літературній ниві».
У відповідному указі голови СХПУ йдеться також про те, що цим літературним твором може бути не тільки книга, але й поетичний твір, журналістська, публіцистична стаття, публіцистична передача, християнський псалом або фільм.
Переможець щорічної літературно-християнської премії нагороджується почесним, спеціально виготовленим з цінних металів, жетоном, з написом «Лауреат літературної премії», а також грошовим призом.
«Літературно-християнська премія з часом повинна стати однією з найпрестижніших християнських нагород в Україні», - зазначає Костянтин Шаповалов.
Літературна премія сприятиме виявленню кращих християнських літературних творів, а також має стати стимулом для розвитку журналістики та кіно, що несуть у суспільство християнський світогляд і цінності.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мульчирование: преимущества и специфика технологии Стоматологическая помощь с помощью современных технологий в Киеве Широкоформатная печать баннеров в Одессе Баптисти відзначили 150-річчя церкви у Кропивницькому Увлекательные прогулки по реке в Киеве

Публикации