Спецслужби РФ активно використовують питання віри і Церкви для збурення внутрішньої ситуації в Україні - Шкіряк

20.07.2018 14:43 0

Спецслужби РФ активно використовують питання віри і Церкви для збурення внутрішньої ситуації в Україні - Шкіряк

Для збурення внутрішньої ситуації в Україні російські спецслужби активно використовують питання віри і питання Церкви. Цинізм імперських провокаторів полягає в тому, що вони використовують людей "у темну".

Про це на "Прямому" у програмі "Ситуація" розповів радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Оскільки, на превеликий жаль, питання віри і питання церкви сьогодні дуже активно використовують російські спецслужби для збурення внутрішньої ситуації в Україні. В чому цинізм цих імперських провокаторів? В тому, що вони людей використовують "у темну". Це найогидніше в цій ситуації і безперечно, тут не питання людей, і не питання того, в яку церкву ходить ця людина. Питання у розумінні тих процесів, які насправді відбуваються, і в процесі того, як цих людей використовують задля того, щоб продовжувати розкол України", - сказав він.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/71881/

Следующая новость
Предыдущая новость

Частный пансионат «Забота о близких» У Києво-Печерській лаврі відтворять пам'ятник князю Костянтину Острозькому Быть уверенным в качестве – заказывать работы на «Курсовичок» Профессиональная организация безопасности в Киеве Выбирайте лучшее, выбирайте металлочерепицу от завода «КМ»

Публикации