Син головного рабина України надав допомогу чоловікові, якого збив син Шуфрича

27.08.2017 15:24 6

Син головного рабина України надав допомогу чоловікові, якого збив син Шуфрича

У суботу, 26 серпня, в Києві, на перехресті поряд із синагогою автомобіль марки Bentley, яким керував син народного депутата Нестора Шуфрича на великій швидкості збив людину.

Про що повідомила прес-служба самого Нестора Шуфрича, заявивши, що потерпілому буде надана допомога в лікуванні, а сам син нардепа не має наміру залишати територію України.

Тим часом, як пишуть в соцмережі, першу допомогу чоловікові надав син головного рабина України Мендель. Про це повідомляє Шимон Бріман на своїй сторінці в Facebook, інформує Страна.ua.

"Мендель встиг вбігти в синагогу, взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, що знаходяться на охороні в синагозі і встиг надати необхідну термінову медичну допомогу поки не приїхала швидка допомога. Допомогли навички, отримані за час служби в ізраїльській армії", - йдеться в повідомленні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/judaism/68046/

Следующая новость
Предыдущая новость

В Одессе выступит христианская группа "NLM" из Амстердама Выигрывать легко, удобно и просто Помощь профессионалов при вскрытии замка Где заказать справку по форме 003 Диссертация от рук специалистов на заказ

Публикации