Синод івано-франківських єпископів УГКЦ шукає шляхи покращення катехизації в парафіях

31.10.2018 23:13 12

Синод івано-франківських єпископів УГКЦ шукає шляхи покращення катехизації в парафіях

Робоча зустріч розпочалася з літургії, під час якої владики просили Божої мудрості та присутності Духа Святого на синодальних зустрічах. Молитва відбулася в храмі духовної семінарії, де майбутнє покоління духовенства на свій спосіб долучилося до проведення Синоду. Під час спільної молитви з духовним словом до учасників Синоду та семінаристів звернувся владика Василь (Івасюк), єпарх Коломийський, роздумуючи над темою важливості катехизації в парафіяльному житті.
«Мета цієї сесії – розглянути всі можливі питання щодо того, як можна покращити катехитичне служіння в наших парафіях, зокрема це стосується тих парафій, які знаходяться поза межами Галичини, скажімо на Буковині. Маємо проблему в тому, що ті катехити, які в нас служать, – не мають відповідної освіти. Тому на цьому Синоді хочемо знайти шляхи вирішення цієї та інших тематичних проблем», - сказав владика Йосафат (Мощич), єпарх Чернівецький.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Відкрито запис на курс «Євреї та українці: Тисячоліття співіснування» професора єврейської історії з Чикаго Отель для комфортного отдыха во Львове Провайдер, который предоставляет качественные услуги Офисная мебель для руководителя - приобретайте лучшее без ограничений! Смотреть онлайн турецкие сериалы

Публикации