Семінаристи УГКЦ відвідали реабілітаційний центр і спільноту для бездомних

19.09.2017 12:05 12

Семінаристи УГКЦ відвідали реабілітаційний центр і спільноту для бездомних

Семінаристи взяли участь у літургії, супроводжуючи її богослужбовими піснеспівами. Після неї відбувся чин водосвяття. Наступним пунктом у розпорядку дня відкритих дверей був святковий обід у формі фуршету. Також брати мали нагоду оглянути всі приміщення й територію, господарчі споруди, ознайомитися з побутом і життям обох спільнот.
У приміщенні спільноти для бездомних «Наша хата» відбулася презентація про життя й специфіку служіння волонтерів у ній. За словами о. Ігоря Шведа, духівника «Нашої хати», «Щоб зробити будь-яку велику й Божу справу в житті, важливими є насамперед щире бажання й люди, які допоможуть. А знання й навички прийдуть згодом уже в процесі праці, як наслідок».
Вразила семінаристів зустріч із волонтером «Нашої хати» - італійцем, шістдесятиоднорічним Роберто з Верони. На запитання, як він опинився саме в цій глибинці та допомагає знедоленим українцям, відповів, що «досвід бідності відкрив його до глибших духовних речей, аніж просто бути успішним і жити для себе».
Опісля відбувся благодійний концерт християнської й народно-патріотичної музики на сцені, що на церковному подвір’ї реабілітаційного центру «Назарет». Завершальним акордом дня відкритих дверей був футбольний матч.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ритуальные перевозки по всей Украине Лучший восточный сериал 2017 «Мехрамис»: смотреть онлайн в хорошем качестве Дізнайтесь від компанії «Space Site», чому вам не обійтись без власного сайту — 4 вагомих аргумента Плей Фортуна - максимальное удовольствие и самое качественное разнообразие Працівники ювенальної поліції влаштували свято дітям молодіжного табору Мукачівської єпархії УПЦ

Публикации