Секта Догнала привітала з Різдвом митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря (УПЦ МП)

11.01.2019 7:14 15

4 січня на сайті Сімферопольської і Кримської єпархії Української Православної Церкви Московського Патріархату було оприлюднено привітання на адресу митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря зі святом Різдва Христового від керівників єпархій Російської Православної Церкви у Російській Федерації, на окупованих нею територіях і в зарубіжжі, а також від єрархів підконтрольній державі-агресору УПЦ МП (http://crimea-eparhia.ru/index.php/59-events/15199-pozdravleniya-v-adres-mitropolita-simferopolskogo-i-krymskogo-lazarya-s-prazdnikom-rozhdestva-khristova).

9 січня цей список поповнився. Серед оприлюднених листівок опинилося привітання російською мовою від "Візантійського Вселенського (Католицького) Патріархату" з "різдвяним благословенням" від "патріарха" Іллі (Антоніна Догнала) та "єпископів-секретарів" Мефодія (Річарда Шпіржика) і Тимофія (Сойки). Характерно, що навіть підписи у "документі" проставлено російською мовою.

Остання серія привітань: http://crimea-eparhia.ru/index.php/59-events/15235-90879675464564564 Про це повідомляє Prisoned Crimea.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/74243/

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупайте серебряные крестики онлайн Достойная старость в специализированном пансионате Комфорт і затишок – і опалення, і кондиціонер Оригинальные изделия Adidas Современные полимерные материалы

Публикации