Секретні документи засвідчили, як Росія впливає на Болгарську Церкву, - Атанас Чобанов

29.01.2019 15:20 3

Серед секретних документів, які виклав у мережу проект DDoSecrets, є ті, які підтверджують, що Росія нагається впливати на Болгарську Православну Церкву. Про це в ефірі Громадського повідомив головний редактор болгарського порталу «Биволь» Атанас Чобанов.

«Там дуже багато інформації, якої ніхто доcі не знаходив у такому впорядкованому форматі: ці зливи були, потім губилися, зникали з мережі, а тепер ми їх знаходимо у великій кількості і в одному місці», — сказав Атанас Чобанов.

«Коли ця інформація буде систематизована, з неї можна буде отримати нові речі, наприклад, ми відразу знайшли про Болгарію ... Як (Росія, ред.) впливає на Болгарську Православну Церкву, щоб до неї зберегли вплив митрополити, які пов'язані з Росією, з РПЦ, а так само інші дані, які пов'язані з політичним життям і так далі. Там цікаву інформацію можна знайти, і не тільки для православних країн, а й для всієї Європи», — наголосив журналіст.

Він також зазначив, що в архіві не зустрічав документів із грифом «Совершенно секретно», тому навряд цей злив може викликати серйозні наслідки для російських чиновників.

Нагадаємо, 26 січня проект Distributed Denial of Secrets (DDoSecrets) опублікував документи з РФ, які отримав шляхом хакерського зламу. Більшість оприлюднених матеріалів пов'язані з агресією Росії на Донбасі, також в них йдеться про контакти між Кремлем та Російською Православною Церквою. Обсяг викладених в мережу матеріалів становить 175 гігабайтів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/74510/

Следующая новость
Предыдущая новость

Только наша тонировка авто в Киеве позволит вам кардинально изменить внешний вид вашего автомобиля Сервис бытовых услуг Master911 Где купить аттестат о полном среднем образовании Исламский культурный центр открыл в Харькове свою гимназию Лучшие и новые автоматы в казино Вулкан

Публикации