Секретар Пермської єпархії РПЦ побажав противникам режиму Путіна «горіти в пеклі»

02.08.2019 14:10 3

Секретар Пермської єпархії РПЦ побажав противникам режиму Путіна «горіти в пеклі»

Секретар Пермської єпархії РПЦ МП протоєрей Андрій Литовка на своїй сторінці в соцмережі дозволив собі грубі та образливі вислови на адресу коментаторів і представників опозиції під час обговорення його публікації про госпіталізацію Олексія Навального.

Про це повідомляє "Портал-Credo.Ru".

Все почалося з того, що 30 липня о. Андрій опублікував фото Навального в лікарні зі своїм іронічним коментарем. Протоєрей заявив, що опозиційного політика, який, ймовірно, був отруєний в СІЗО, госпіталізували в лікарню з нападом діареї. "Діарея і крапка", - категорично заявив він.

Користувачів соцмережі здивував тон священнослужителя, на що о. Андрій Литовка відповів, що він "має погони" і добре знає зброю масового ураження. Литовка засуджував своїх читачів на вічні муки, а також ображав їх іншими способами і погрожував їм, грубо порушуючи норми російського законодавства: «Горфть в пеклі, люба!»; «Відразу видно пермячок! У голові ліберальний смітник!»; «Ви точно пермський сегмент»; «Вам хоч нас ... и в очі, божа роса !!!»; «Будеш ганити Церква, зловлю і посаджу»; «Ваші профілі відправив на проспект Вернадського» (очевидно, мається на увазі місцеве Управління ФСБ) і так далі.

Тим часом Литовка продовжує робити пости в «Фейсбуці» на тему «революціонерів недоброзичливців» - не тільки в текстовому форматі, а й записуючи відео зі своїми монологами. Так, ввечері 31 серпня він записав відразу кілька відео.

"Я сказав, що я не хочу, щоб до влади прийшли ці реваншисти-ленінці, які втоплять Росію в крові, я не хочу, щоб це повторилося, - каже в одному з них Литовка. - Я переживаю за державу, за Церкву, людей , свою сім'ю, дітей. Тому що, якщо вони прийдуть, вони однозначно будуть розправлятися з Церквою, вони вже це недвозначно заявляють.", заявив священнослужитель.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/moscow_patriarchy/76726/

Следующая новость
Предыдущая новость

Все про медичне страхування для іноземців Купить джинсы Pierre Cardin и куртки Columbia в интернет магазине Только самое лучшее от марки Тойота Услуги страхования для выезда Реализация проектов на основе социального бизнеса

Публикации