Священнослужителі та семінаристи УГКЦ розробляють нову програму формації майбутніх священиків

18.05.2018 18:23 3

Священнослужителі та семінаристи УГКЦ розробляють нову програму формації майбутніх священиків

Гості провели своєрідну лекцію, в якій взяли участь студенти 5 та 6 курсів разом із ректором семінарії прот. Олесем Будзяком.
«Оскільки зараз немає опрацьованої програми підготовки майбутніх священиків до подружнього життя, ми поставили собі за мету дослідити це питання не самостійно, а користуючись думкою семінаристів», – розповідає о. Іван Глова, префект Львівської духовної семінарії.
З цією метою студентам-богословам старших курсів було запропоновано коротке анонімне опитування, в якому, відповідаючи на цікаві та провокативні питання, учасники конференції мали змогу висловити свою думку та подати ідеї щодо програми виховання майбутніх душпастирів.
Зустріч проводилась у формі бесіди та запитань – відповідей. Доповідачі поділились своїм досвідом організації навчань для пар, які готуються до прийняття св. таїнства подружжя в рамках діяльності Інституту душпастирства подружжя та сім’ї свв. Йоакима і Анни, що діє на території Стрийської єпархії, а семінаристи мали можливість задати ряд питань, які їх цікавлять.
Подібні конференції представники Комісії у справах родин планують проводити у інших семінаріях УГКЦ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Инновации в области химической защиты Элитные табаки Танж и Фумари теперь по доступной цене в Royalsmoke! Качественная раскрутка сайтов с гарантией результата Берите автомобили во временное пользование Виробник «Valeotrikotage» ознайомить вас з чотирма перевагами дитячого трикотажу

Публикации