Священнослужителя з підробленими документами викрили прикордонники в аеропорту «Бориспіль»

10.11.2018 8:51 6

Священнослужителя з підробленими документами викрили прикордонники в аеропорту «Бориспіль»

Вранці 8 листопада в міжнародному аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул-Київ» на контроль правоохоронцям один із подорожуючих надав паспортний документ громадянина Болгарії, який містив ознаки часткової підробки. Про це повідомляє Державно-прикордонна служба України.

Пізніше було встановлено, що особа є громадянином України та має ще паспорт громадянина Російської Федерації. За професією він є священнослужителем, раніше проживав та проводив церковне богослужіння на горі Афон. Підроблений паспорт йому був потрібний для безперешкодного проживання в країнах ЄС.

На священнослужителя складено адміністративно-процесуальні документи та поінформовано представників Національної поліції.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/73417/

Следующая новость
Предыдущая новость

П'ятидесятники України апробують нову навчальну програму для місіонерів Для УПЦ важнее "внутреннее единство", чем единство с другими церквями Украины Який букмекер дає найкращий вітальний бонус в Україні? Квартирный переезд: «Абрикос» превратит проблему в праздник Лазерне гравіювання клавіатури: технологія, переваги та застосування

Публикации