Священник УГКЦ зняв нове сатиричне відео про аварійну дорогу на Львівщині

09.08.2019 5:32 0

Священник УГКЦ зняв нове сатиричне відео про аварійну дорогу на Львівщині

Священник УГКЦ Роман Гром зняв нове відео про аварійну дорогу Мшанець – Стрілки у Старосамбірському районі на Львівщині. Цього разу у відео він наголосив на тому, що дорога протяжністю близько 15 км має дуже погане водовідведення і загалом перебуває в аварійному стані, повідомляє ZAXID.net.

Нове відео о. Роман Гром опублікував 5 серпня на своїй сторінці в мережі Facebook. У дописі він також повідомив, що дорогу Мшанець – Стрілки давно не ремонтували і лише зрідка підсипають «глиною з місцевої річки».

На відео діти із навколишніх сіл у жартівливій формі говорять про те, що якість дороги найперше залежить від водовідведення. «Кювет – це водостічна канава вздовж шляху, призначена для стоку води з дороги. Дорога починається із фоси!», – кажуть діти.

Як повідомив Роман Гром ZAXID.NET, ідея відео належить йому, текст, як і до попереднього ролика, написала його дружина Наталія, а знялись у ролику діти із навколишніх сіл.

«Позбирали дітей з трьох сіл разом з деякими батьками – загалом приблизно 10 людей, – сказав о. Роман Гром та додав про плани на майбутні відео: – Знімати відео – не самоціль. Все залежить від обставин та розвитку подій».

Нагадаємо, у березні о. Роман Гром зняв перше відео про цю дорогу – це був кавер на пісню «Плакала» популярного українського гурту Kazka. Кліп різко набрав популярності і вже через три дні у ЛОДА пообіцяли, що частину цієї дороги відремонтують до кінця 2019 року.

Однак 5 серпня керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло повідомив, що ця дорога не увійшла до переліку запланованих на цей рік ремонтів, тож її реконструкцію доведеться відкласти.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/76781/

Следующая новость
Предыдущая новость

Які продукти посилюють чоловічі здібності Особенности складских тележек Біля Полтави розташовано дитячий табір УАПЦ У Києві готують приз переможцю християнського Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна Магазин электроники для ваших выгодных покупок

Публикации