Священик УПЦ КП розбився на місці загибелі співака Владіслава Левицького

23.11.2018 2:50 0

Священик УПЦ КП розбився на місці загибелі співака Владіслава Левицького

21 листопада вранці неподалік від с. Велика Вільшаниця Золочівського району Львівської області автомобіль Citroen Berlingo врізався у туристичний автобус Neoplan, інформує «Вголос».

На момент аварії у туристичному автобусі були пасажири. Вони не постраждали. Водій легкового автомобіля загинув на місці ДТП.

“Обозреватель” повідомляє, що загиблий кермувальник авто – священик УПЦ Київського Патріархату Володимир Марцинів.

Зіткнення було лобовим. Після аварії легкове авто перетворилося на купу металобрухту.

Користувачі Мережі зазначають, що ділянка дороги, на якій сталася аварія, є небезпечною.

“Перед місцем ДТП, яке зображене на фото, є невеликий підйом. На ньому — розділова смуга, а далі різкий спуск. Так ось, розділова там зовсім не потрібна. Там немає нормальної видимості. На тому місці загинули мої друзі”, — зазначила користувачка Марія Воробець.

Мешканці села Ремезівці, де народився загиблий священик, наголошують, що отець був неймовірно добрим та чуйним, завжди допомагав людям та нікому ні в чому не відмовляв.

Марцинів.jpg

Місцеві кажуть, що отець Володимир раніше правив службу в Києві, а потім в одному з сіл. У день страшної аварії він саме їхав на службу.

У загиблого залишився 10-річний син.

На місці цієї аварії три роки тому в страшній ДТП загинув співак Владислав Левицький, його сестра та 7-річна племінниця.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/73618/

Следующая новость
Предыдущая новость

А вы уже знаете, где можно получить справку формы 003-В/у быстро и без проблем? Газобетон – низкие цены и доставка по Харькову На Тернопільщині православні громади поділили церковний будинок Качественные шины на любой автомобиль Красивую посуду - в каждый дом

Публикации