Священик УГКЦ влаштував свято Різдва українцям в Об’єднаних Арабських Еміратах

10.01.2018 16:06 6

Священик УГКЦ влаштував свято Різдва українцям в Об’єднаних Арабських Еміратах

Святкування розпочалися святвечором в Абу Дабі. Спільно помолившись, розділивши просфору, українська громада міста сіла до святої вечері. Лунали колядки, виступив вертеп, в якому взяли участь як і діти, так і дорослі. У прекрасному виконанні звучали різдвяні піснеспіви та всім відомий український “Щедрик”. По завершенні в храмі Святої Терези розпочалося Велике повечір’я. Радісне “З нами Бог” викликало сльози на очах тих, хто з різних причин знаходиться так далеко від Батьківщини.
Уранці 7 січня в кафедральному храмі Абу Дабі з благословення правлячого єпископа Паоло Хіндера була відслужена урочиста літургія. По завершенні знову лунали колядки та всі ділилися різдвяними привітаннями. Багато вірних стали причасниками тіла і крові нашого Христа. Оскільки літургії тут не було вже більше року, вірні дуже тішалися молитою у своєму обряді.
Увечері уже в Дубаї українська громада зібралася в храмі святого Франциска Асизького на літургію. Після молитви всі колядували, ділилися радістю та вітаннями. Варте уваги тріо жінок, які співали літургію, створюючи сприятливу атмосферу для різдвяної радості. Українська громада в Абу Дабі та Дубаї дуже організована. Допомагає в організації всіх святкових заходів молодий чоловік з Буковини Євген Семенов.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Католики і православні спільно пом'янули 74-ту річницю трагічних подій на Волині Готувати смачно просто і зручно Сколько стоит анализ на группу крови ZoogVPN − отличный совершенно бесплатный VPN для Украины Газобетон – низкие цены и доставка по Харькову

Публикации