Священиків, які агітуватимуть у неділю на Літургіях, покарають, - правоохоронці

20.07.2019 21:09 0

Священиків, які агітуватимуть у неділю на Літургіях, покарають, - правоохоронці

Не агітувати за когось із кандидатів у народні депутати у день позачергових парламентських виборів 21 липня закликають священиків правоохоронці. Це порушення закону і за це передбачена адміністративна відповідальність.

– Правила одні для всіх. Священики живуть на землі, а не на небі, там відповідатимуть перед Богом, а тут перед суспільством, – каже начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. – Якщо будуть зафіксовані такі факти – це буде незаконна агітація і за це передбачена адміністративна відповідальність. Публічні виступи у день тиші і в день виборів заборонені. Не можна цього робити – це загальне правило для всіх і допускати цього не потрібно. Ми будемо слідкувати за такими фактами. Якщо будуть відеозвіти, а на сьогоднішній день мобільний має у кишені кожен, і це все дуже просто робиться, складності ніякої немає.

Нагадаємо, у суботу, 20 липня у день тиші та у неділю, 21 липня у день виборів агітація заборонена. Про це інформує сайт Terminovo.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/76574/

Следующая новость
Предыдущая новость

Законное изготовление штампов и печатей в Украине Диагностика и ремонт турбины любой сложности Выбираем бутсы для футбола Выездное ресторанное обслуживание: секрет идеального праздника Сайт для современных мам

Публикации