Священики УПЦ КП та УПЦ (МП) відкривають благодійний проект «У в’язниці Я був…»

10.07.2018 12:54 15

Священики УПЦ КП та УПЦ (МП) відкривають благодійний проект «У в’язниці Я був…»

Два священика, дві несхожі людини – іконописець та музикант об’єднані спільною метою, спільним покликанням, спільним велінням серця. «…Так як ви зробили це одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили» (Мт. 25,45).
Скеровані євангельськими настановами, вони вже багато років поспіль опікуються душами людей, що потрапили у в’зниці. Дуже часто священики стають волонтерами, що надають в’язням необхідну матеріальну допомогу. Все це відбувається з власної доброї волі, а часто навіть із власних коштів. Священик Димитрій постійно звертається до небайдужих людей, збирає пожертви та творить милостиню. Священик Сергій живе працею своїх рук – творить святі образи та допомагає ув’язненим.
Увазі глядачів 3 10 по 27 липня буде представлено виставку сучасних ікон студії «Небо на землі» та мультимедійна демонстрація документальних фотографій відомого одеського майстра Бориса Бухмана. Світлини були зроблені під час відвідування в’язниць Одеської області, якими опікується о. Димитрій.
10 та 11 липня отець Димитрій Краснобаєв поділиться з відвідувачами свєю творчістю. У виставковому залі лунатиме музика в його виконанні. В концертах візьмуть участь відомий музикант, радіо-журналіст та диякон Роман Коляда та священик Ростислав Дегусаров.
Відкриття виставки та перший благодійний концерт відбудуться 10 липня о 18.00 в Центрі української культури та мистецтв (Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. «Контрактова площа»).
11 липня о 18.00 відбудеться другий благодійний концерт.
Вхід на відкриття виставки вільний.
Організатори проекту будуть вдячні за довільні внески на підтримку благодійного фонду «Одигітрія».
Контакти: тел. +38 (073) 040 34 64, +38 (066) 155 92 37, veselka_2003@ukr.net

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вам нужны лайки? Получайте их на самых выгодных условиях Качественная печать картин на холсте с доставкой Строительство бассейнов под заказ Онлайн кредиты на любые нужды украинцев Портал для яркого и незабываемого отдыха

Публикации