Священики УАПЦ відвідали місто Попасна в зоні АТО

10.10.2017 18:33 12

Священики УАПЦ відвідали місто Попасна в зоні АТО

З благословення митрополита Макарія, предстоятеля УАПЦ, вони привітали особовий склад 10 Окремої гірсько-штурмової бригади з 2-ою річницею заснування, вручивши командиру та бійцям благословенні ордени та грамоти за високий професіоналізм та відданність своїй благородній справі у захисті держави.
На сцені місцевого будинку культури отці звершили молитву за Україну, за український народ та всіх воїнів, що захищають Україну від агресора. Після молитви зачитали вітальну грамоту від глави УАПЦ до Дня створення бригади, в якій наголошується на тому наскільки важливо для України мати професійне і впевнене у своїх силах військо, побажавши якнайшвидшої перемоги.
Духовенство УАПЦ разом зі своїм предстоятелем тісно співпрацюють з бригадою від початку її формування, надаючи як духовну так і матеріальну допомогу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ремонт стиральных машин: частые проблемы и их решение Аренда яхты в Днепре Каталог автоматов от казино СлотоКинг «Грецький» храм у Ніжині знову відкрив двері для парафіян Вам нужны лайки? Получайте их на самых выгодных условиях

Публикации