Священики стали між поліцією та протестуючими у Єревані

23.04.2018 15:13 6

Священики стали між поліцією та протестуючими у Єревані

Значно зросла кількість протестуючих біля відділу міліції Шенгавит у Єревані, де перебувають два затримані депутати.

Священики стоять між поліцейським кордоном і протестуючими.

Громадянська непокора триває по всьому Єревані, протестуючі поділяються на кілька груп та йдуть вулицями.

Делегати від парламентської групи "Єльк" ("Вихід") Сасун Мікаелян та Арарат Мірзоян були затримані у відділенні поліції "Шенгавіт". Наразі не зрозуміло, де перебуває арештований лідер опозиції Ніколь Пашінян.

За повідомленням Української правди, у неділю у столиці Вірменії тривають мітинги проти призначення на посаду прем'єра Сержа Саргсяна: на площі Республіки стартував мітинг ініціативи "Мій крок", під час якого присутнім зачитали послання затриманого лідера протестного руху Нікола Пашиняна. На площі зібралося кілька тисяч протестувальників, учасники виступали перед присутніми з імпровізованої сцени.

Пашинян заявив, що боротьбу має бути продовжено незалежно від його присутності.

"Завтра маєте зуміти самоорганізуватися, в жодному якому разі не йти на зіткнення, обходити можливі місця сутичок з поліцією, вночі не залишатися на вулиці", - йдеться у зверненні.

Мітингувальники наголошують, що акції будуть починатися кожен день о 8:15 і триватимуть, поки Серж Саргсян не відступить.

Також повідомляється, що депутат парламентської фракції "Вихід" Арам Саркісян зустрівся із затриманими депутатами Араратом Мірзояном і Сасуном Мікаеляном, але йому не вдалося зустрітися з лідером протестного руху Ніколою Пашіняном.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/70914/

Следующая новость
Предыдущая новость

Емейл-рассылки - эффективная реклама в сети Суд дозволив заочне розслідування щодо екс-міністра Захарченка у "церковній справі" Быстрая накрутка лайков в ВК Ритуальные услуги по доступным ценам Игровой портал для избранных - слоты для настоящих победителей

Публикации