Священики з депутатами зіграють у футбол заради благодійності

15.05.2018 14:13 15

Священики з депутатами зіграють у футбол заради благодійності

Матч з футболу відбудеться 28 травня на стадіоні «Авангард» у Рівному. На поле вийдуть священики УПЦ КП і представники Рівненської міської ради. Усі зібрані кошти будуть розділені на благодійні цілі.

Частину передадуть родині трирічного Миколки Кирилюка, у якого вроджена вада розвитку центральної нервової системи та порушення функцій тазових органів. Хлопчик не ходить і потребує вартісної операції з фіксації спинного мозку, аби в подальшому не розвивалося викривлення хребта.

А інша частина коштів з благодійного матчу передадуть вдові героя АТО Вікторії Лебедь, яка хвора на рак і сама виховує двох синів. У одного з них бронхіальна астма. Не зважаючи на це хлопчик з братом захоплюється футболом, любов до якого прищепив їм колись батько, — повідомляє видання «Все».

«Вхід на матч безкоштовний, але кожен рівнянин з добрим серцем може придбати квиток за будь-яку суму. Закликаємо представників бізнесу долучитися і ще до матчу назбирати коштів для двох сімей! Чекаємо усіх на стадіоні 28 травня, о 17:00», — відзначив депутат Рівнеради Олександр Курсик.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/sport/71152/

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги бюро переводов - как выбрать партнёра на данном рынке рассказывает бюро переводов InTime Самые свежие новости бизнеса Лучшие изделия из камня Успешная товарная биржа PolonEX Широкий выбор качественных ювелирных изделий с доставкой по всей стране

Публикации