Свято «Night to Shine» стало особливим дарунком для людей з інвалідністю

14.02.2019 14:49 0

Свято «Night to Shine» стало особливим дарунком для людей з інвалідністю

Влизько 200 осіб стали учасниками свята «Night to Shine» в Одесі. Такі свята щороку 8 лютого проходять по всьому світу. В Україні Одеса не стала виключенням. Такі ж урочистості відбулися у Києві та Луцьку.

За повідомленням сайту ВСЦ ЄХБ, в Одесі подія відбулася у ресторані Cellini, розташованому в історичній частині міста на Олександрівському проспекті. Сюди лімузини привезли учасників – людей з особливими потребами. Була продумана християнська програма, прозвучала проповідь пасторів одеських церков «Трійця» та «Благодать» Сергія Рибакова та Ігоря Кучера. Відбулося нагородження коронами, вручення призів.

2ww.gif

У підготовці таких заходів беруть участь сотні тисяч волонтерів. Людям з інвалідністю в цей день безкоштовно надають різні послуги, серед яких зачіска, макіяж, чистка взуття, поїздка на лімузині. Кульмінацією є святкова коронація «королев» і «королів» вечора.

4w.gif

Засновником і автором ідеї є американський футболіст Тім Тібо. Мета руху – показати ставлення християн до людей з інвалідністю та Божу любов до них. В Україні свято уже проводять в Одесі, Києві, Львові та Луцьку.

Анна Константинова, мама одного з учасників, поділилася на своїй сторінці ФБ: “Вчора відбулося справжнє диво в Одесі! Вперше у нас пройшов незабутній голлівудський вечір зі справжньою червоною доріжкою і лімузином, де були справжні королі і королеви, де панувала тепла і повна любові атмосфера. Велика подяка Фонду Спадщини і всім організаторам такого чудового заходу! Рясних Вам Божих Благословень у всіх Ваших добрих справах! P.S. Ми до сих пір під враженням і в короні”.

3.jpg

В Одесі організатором свята виступив благодійний фонд «Спадщина». Його директор В’ячеслав Пузанов поділився враженнями: «Це було незабутньо, барвисто, захоплено, справді по-королівськи! Великий привілей бути частиною такого проекту! Фонд “Спадщина” висловлює щиру подяку медичній компанії Into-Sana за участь у заході для особливих людей «Night to Shine».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/charity/74712/

Следующая новость
Предыдущая новость

Ставки на киберспорт – спортивное событие, которое стоит вашего внимания Заказать наружную рекламу для бизнеса Развлечения и заработок на ведущем игорном ресурсе Сердце дома не кухня, а камин Какими особенностями обладают современные ноутбуки?

Публикации