Свято подяки пройде у Києві з нагоди 500-річчя Реформації

04.08.2017 11:35 27

Свято подяки пройде у Києві з нагоди  500-річчя Реформації

Свято подяки відбудеться 17 вересня в Києві на Хрещатику з 10.00 до 21.00. Цей масштабний святковий захід присвячений відзначенню 500-річчя Реформації і покликаний об’єднати усі регіони в серці країни.

Зранку на Хрещатику пройде богослужіння та буде звучати молитва за Україну. Впродовж дня бажаючі зможуть відвідати фестиваль соціальних проектів. Для родин організують спортивні змаганнях, розваги та конкурси з розіграшем подарунків. Чоловіки зможуть відвідати силове шоу.

В дитячій ігровій зоні наймолодших учасників заходу буде розважати улюблений герой мультфільму Робік.

Також для всіх буде працювати тактильний зоопарк та вуличний кінотеатр.

Гості свята побачать найбільшу мапу України з овочів та фруктів.

В цей день на Хрещатику фінішують учасники Всеукраїнського автопробігу Реформації, які з 3-го серпня будуть їхати з усіх куточків України по столиці, проводячи активності в містах, запрошуючи жителів на Свято Подяки та збираючи прапори кожної області.

На сцені буде проходити інтерактивний концерт, в якому приймуть участь Оксамита, Роман Ващук, Любов Дорошенко, Оксана Козунь, Шаніс, Валерій Короп, Людмила Петрусенко, гурти «Сіон», «Омега», «Born Twice», «Глоріас», танцювальний колектив «Fire Dance».

У вечірній програмі заходу продовжать прославлення Бога естрадно-симфонічний оркестр та хор.

Вітальне слово для учасників Свята Подяки скажуть президент Асоціації Конгресменів Джорж Роллер та його дружина Лінда, екс-зірка NBA Даніель Дролінгео.

О 18.30 відбудеться благодійний виступ людини-легенди Ніка Вуйчича та заключний гала-концерт. В концерті візьмуть участь переможці проекту «Голос країни» - Брія Блесінг, Аняня Удогво та В’ячеслав Рибіков. А також Ігор Рудий, Сергій Брікса, Артем Банар, Анна Кіндзерська, Оксана Козунь та Rulada.

Вхід вільний.

Слідкуйте за деталями на сайті R500.ua.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать кастрюлю Чому не варто нехтувати дизайном квартири? Как заработать с помощью онлайн казино Вулкан Примите оправданное решение на счет решебников Еладська та Українська Церкви влаштували відпочинок дітям із зони АТО

Публикации