Святогірська лавра увійшла до п’ятірки найпопулярніших фотомісць України, а Коломийський музей писанки отримав міжнародний сертифікат про досконалість

01.11.2017 19:54 9

Святогірська лавра увійшла до п’ятірки найпопулярніших фотомісць України, а Коломийський музей писанки отримав міжнародний сертифікат про досконалість

Серед компаній, які використовують фото та відеофайли, придбані за допомогою ресурсу Depositphotos, є всесвітньо відомі Diesel, Apple, Mumford & Sons та інші.
Аналіз попиту файлів за останні 5 років показав, що найбільш затребуваними у користувачів краєвидами є столичні міст Патона та Майдан Незалежності. Разом з тим, до 5-ки файлів, які користуються найбільшим попитом, є зображення Святогірської Свято-Успенської лаври.
Свято-Успенська Святогірська лавра – православний монастир УПЦ (МП) у місті Святогірськ Донецької області. З числа монахов, які подвизалися в монастирі, 17 були прославлені в лиці святих. У 2004 році обитель за посередництвом В. Януковича отримала статус лаври. Монастир знаходиться на правому високому крейдовому березі Сіверського Дінця.
Цими ж днями Музей писанкового розпису, філіал Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського, що в місті Коломия на Івано-Франківщині, отримав сертифікат-відзнаку від популярного у всьому світі сайту для мандрівників TripAdvisor.
У відзнаці зазначено, що "Сертифікат про досконалість" (Certificate of excellence) міжнародні експерти з туризму надали Музею писанкового розпису, який має неофіційну назву Музей "Писанка", за високий рейтинг від відвідувачів.
Загалом на міжнародному сайті TripAdvisor міститься понад 500 мільйонів відгуків про заклади туристичної сфери у всьому світі.
Коломийський музей – єдиний у світі музей писанки або писанкового розпису. Споруда, в якій його розміщено, зведена в формі 13-метрового яйця-писанки. Експозиція музею налічує понад 12 тисяч писанок і декоративних яєць із різних регіонів України та країн світу. У колекції зберігаються традиції розпису ще дохристиянських часів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как правильно выбрать ортопедический матрас для ребенка в интернете Онлайн скупка антиквариата - классическое искусство в виртуальной эпохе Казино, которое не может вам не понравиться Арт-проект Narciss Me Заказ ежедневников с логотипом

Публикации