Росія хоче втрутитися у вибори з допомогою "православних паломників", - розвідка

28.03.2019 21:31 12

Росія хоче втрутитися у вибори з допомогою

На кінець квітня Росія планує організувати паломництво православних росіян до київських святинь, а під виглядом паломників відправить співробітників спецслужб та провокаторів.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на Службу зовнішньої розвідки України.

Як прогнозують у спецслужбі, Росія планує втручання у вибори президента по всій території України зокрема і за допомогою залучення представників та прихильників УПЦ МП.

"Росія використовуватиме релігійний чинник для дестабілізації ситуації в Україні, зокрема здійсненням під час святкування Вербного тижня (21 – 28 квітня) провокацій, пов’язаних із невизнанням Росією підсумків президентських виборів у нашій країні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, задля цього російська сторона організовуватиме паломництво православних росіян до київських святинь. При цьому під виглядом паломників планується відправити в Україну як співробітників спецслужб, так і підготовлених для проведення акцій вуличної непокори бойовиків "православного спрямування".

Зауважимо, що другий тур виборів президента України запланований на 21 квітня.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/75240/

Следующая новость
Предыдущая новость

Важность утвари для восприятия церкви Бесплатный англо-русский переводчик онлайн Капелан УПЦ КП прочитав військовим лекції «Цінність християнського життя» та «Вартість і призначення людини» Лучшие автоматы современности только в казино Вулкан 777 Смартфоны в СитиКом – большой выбор, доступные цены

Публикации