Російські парламентарі вирушають до Греції агітувати проти автокефалії

25.06.2018 9:43 9

З 25 по 30 червня в Афінах відбудеться засідання 25 Генеральної Асамблеї Міжпарламенстької Асамблеї Православ’я (МАП), в якій братиме участь делегація Державної Думи Росії, передає «Інтерфакс-релігії».

Голову Комітету Держдуми з питань розвитку громадянського суспільства, громадських та релігійних об’єднань Сергія Гаврилова висунуто кандидатом на посаду Президента Генасамблеї МАП. Сам Гаврілов зазначає, що за чверть століття МАП стала відомою міжнародною організацією, що відстоює роль православ’я та християнських цінностей на міжнародній арені.

Повідомляється, що російська делегація планує зустрічі з Президентом Греції Прокопісом Павлопулосом, Головою Парламенту Ніколаосом Вуцісом та архиєпископом Елладським Єронімом.

«Під час зустрічей будуть обговорені проблеми єдності православного світу та протистояння спробам його розколу шляхом використання псевдо християнських проектів, питання консолідації у боротьбі з тероризмом» – заявив Сергій Гаврилов.

Нагадаємо, що це вже не перший візит депутата Гаврилова до Греції, де він зустрічається з керівництвом Елладської Церкви та переконує їх не визнавати автокефалії Православної Церкви в Україні. Минулого разу він відвідав засідання Священного Синоду Грецької Церкви 8 червня.

Читайте також: Як Росія бореться з українською автокефалією.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/71597/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как организовать детский праздник – руководство к действию Христианские календари на 2021 год Заказ ежедневников с логотипом Всегда говори «Да» Как получить разрешение на трудоустройство иностранцу

Публикации