Родини Героїв Небесної Сотні та захисників загиблих на Сході України здійнили паломництво до Зарваниці

04.06.2019 10:41 0

Родини Героїв Небесної Сотні та захисників загиблих на Сході України здійнили паломництво до Зарваниці

Батьки та родичі загиблих під час Революції Гідності та на Сході України 1-2 червня взяли участь у Всеукраїнському паломництві до Марійського духовного центру «Зарваниця».

Організували прощу Тернопільська обласна державна адміністрація та Тернопільська обласна рада, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Увечері, 1 червня, учасники паломництва спільно молилися Молебень до Пресвятої Богородиці у парафіяльному храмі перед чудотворною іконою Зарваницької Богородиці.

Згодом відбувся похід із запаленими свічками до чудотворного місця та Панахида за героями, які відали своє життя за волю і цілісність України.

У неділю родини Героїв Небесної Сотні та Героїв загиблих на Сході України взяли участь у Літургії у соборі Зарваницької Матері Божої. Після Богослужіння адміністратор собору о. м. Дмитро Квич привітав усіх учасників та подякував організаторам прощі.

Також відбулося нагородження державними відзнаками військовослужбовців та рідних Героїв Небесної Сотні. Завершилося паломництво освяченням води та Панахидою за загиблими Героями в каплиці Св. Юрія Переможця.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/76044/

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучший портал с металлургическими объявлениями Срочный и недорогой переплет диплома Оригинальные игровые машины для тех, кто любит побеждать Актуальные новости из Узбекистана и всего мира Большой выбор качественной женской обуви из натуральной кожи по доступным ценам

Публикации