Римо-католики різних країн прибули до Бердичева на відпустові урочистості

20.07.2019 23:10 0

Римо-католики різних країн прибули до Бердичева на відпустові урочистості

До Бердичева на Житомирщині прибули паломники римо-католики із різних частин України, Європи та світу. 20-21 липня 2019 тут тривають відпустові урочистості Матері Божої Святого Скапулярія під гаслом «Богородице, українську сім’ю під Свій захист прийми».

«Цього року переживаємо свято Матері Божої Святого Скапуларія в контексті Року святості подружжя та сім’ї в Україні. Також наша урочистість збігається з днем виборів до Верховної Ради України. Хочемо надії на краще майбутнє родин у нашій державі віддати під опіку Пресвятої Діви Марії. Тому, як і щороку, запрошуємо всіх вас у паломництво до санктуарію в Бердичеві. Молитовний заклик нашої зустрічі "Богородице, українську сім’ю під Свій захист прийми" – це втілення нашого прагнення доручити Богородиці всі родини, які живуть на українській землі. Особливо хочемо просити про зміцнення любові, зцілення від непорозумінь, звільнення від шкідливих для стосунків залежностей. Надіємося біля бердичівської ікони отримати від доброго Бога потрібні нам благодаті», –наголосив отець Рафаїл Мишковський, хранитель санктуарію.
20 липня Месу очолив голова Конференції єпископів Римо-Католицької Церкви в України єпископ-ординарій Одесько-Сімферопольської дієцезії Броніслав Бернацький.
З 22:00 20 липня до 6:00 21 липня в храмі триватиме нічне молитовне чування в намірах сімей України.
Уранці 21 липня у храмі відбудеться Служба. О 9:30 розпочнеться молитва розарію на площі святого Івана Павла ІІ, а об 11:00 – відпустова Літургія, яку очолить архиєпископ Томмазо Капуто. Йому співслужитимуть єпископи України на чолі з єпископом Броніславом Бернацьким.

(Світлина Credo)

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/rcc_in_ukraine/76573/

Следующая новость
Предыдущая новость

Синод УПЦ знов перейнявся біометричними паспортами і розглянув конфлікт в єпархії Стоматологическая помощь с помощью современных технологий в Киеве Юридическая помощь онлайн во всех сферах Наводим чистоту. Советы по уборке квартиры Выбираем спортивную обувь правильно

Публикации