Релігійні діячі разом благословлять Україну перед самітом у Нормандському форматі

09.12.2019 2:12 0

Релігійні діячі разом благословлять Україну перед самітом у Нормандському форматі

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій проведе захід «Благословення України» перед самітом у Нормандському форматі задля встановлення справедливого миру на українській землі.

Захід розпочнеться о 9:00 у понеділок, 9 грудня, в приміщенні Українського Дому (вул. Хрещатик, 2) за участі глав і представників Церков і релігійних організацій та членів Душпастирської ради при Міністерстві оборони України.

Журналісти, які бажають висвітлити цю подію, запрошуються прибути завчасно – о 8:30. Телефон для акредитації представників ЗМІ: +38 067 404 41 09, yurikul@ukr.net (Юрій Кулакевич).

Нагадаємо, що зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та Росії у Нормандському форматі відбудеться 9 грудня. Метою саміту є мирне врегулювання військового конфлікту на Сході України.

Нещодавно, 4 грудня, відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій, головною темою якої стало обговорення питання мирного врегулювання ситуації на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/national_religious_question/78105/

Следующая новость
Предыдущая новость

Самый загадочный алкоголь - абсент Как подготовиться к печати бейджей на мероприятие? Канадская печь «Булерьян» - это самое выгодное решение! Большой выбор красивых и долговечных кроваток в интернет-магазине detyam-shop.com.ua Туры в Великий Устюг на Новый Год

Публикации