Рада Церков провела всеукраїнську ходу «Щаслива родина – здорова Україна!»

04.06.2018 12:15 0

Рада Церков провела всеукраїнську ходу «Щаслива родина – здорова Україна!»

За різними оцінками до ходи долучилося від 7 до 12 тисяч людей. Цього року хода відбувалася під гаслом «Щаслива родина – здорова Україна!» та мала на меті звернути увагу суспільства та влади на моральні і духовні основи сім’ї та шлюбу як союзу чоловіка і жінки, необхідні для гармонійного виховання та здорового розвитку дітей.
У ході взяли участь глави та повноважні представники Римсько-Католицької Церкви, УПЦ Київського Патріархату, Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви (Московського Патріархату), Української Автокефальної Православної Церкви, Всеукраїнського Союзу Церков ЄХБ, Української Церкви християн віри євангельської, Української Християнської Євангельської Церкви, Вірменської Апостольської Церкви, Української Вільної Церкви християн євангельської віри, Духовного управління мусульман України, Німецької євангелічно-лютеранської церкви України, а також глави і представники інших церков, у тому числі з інших областей України.

Рада Церков провела всеукраїнську ходу «Щаслива родина – здорова Україна!»

Учасники ходи поширювали інформаційні флаери, в яких наголошувалось на необхідності підвищення рівня державної сімейної політики з метою об’єднання зусиль влади і громадськості для підготовки молоді до подружнього життя і відповідального батьківства, вирішення демографічної кризи та популяризації усиновлення сиріт, реагування на проблематику абортів і домашнього насильства.
Хода завершилася біля Верховної Ради подячною промовою голови оргкомітету ходи єпископа Римсько-Католицької Церкви Віталія Кривицького та спільною піснею-молитвою за Україну.
Згідно останніх соціологічних досліджень, 98,6 % українців поставили сім’ю на перше місце своїх життєвих пріоритетів. Водночас сім’я є найбільшою цінністю для українців серед усіх інших соціальних і особистих благ (дані Центру Разумкова).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные ортопедические матрасы по приятной цене Как убрать сажевый фильтр в авто? Кузовной ремонт в Киеве: восстановление и обновление вашего автомобиля Перевозка тел умерших в любую точку мира Аппетитные бонусы и море слотов в казино Лавина

Публикации