Рада Церков дорікає "Суспільному мовленню" за ігнорування в новинах всеукраїнської ходи на захист прав дітей і сімей

12.06.2018 12:14 0

Рада Церков дорікає

Подібні зауваження відносно однобічності чи упередженості Рада Церков висловила також і до інших національних телеканалів, які проігнорували в своїх новинах Всеукраїнську ходу на захист прав дітей і сімей. Ця просімейна акція зібрала 2 червня в центрі Києва біля 10 тисяч громадян.
“Таке свідоме замовчування не можна пробачити Суспільному мовнику, який закриває очі на такі суспільні акції на догоду чи-то тимчасовій кон’юнктурі, чи-то диктатові нетрадиційної меншості”, – зауважує Рада Церков.
У листі ВРЦіРО наголошується, що суспільне телерадіомовлення зобов’язане забезпечувати інформаційні потреби в тому числі і багатомільйонної аудиторії віруючих громадян, які є справними платниками податків до державного бюджету.
“Ми з жалем змушені констатувати, що програмна політика Суспільного мовника далеко не відповідає суспільним сподіванням та поставленим завданням”, – заявляє Рада Церков.
Українські церкви і релігійні організації очікують, що Правління та Наглядова рада ПАТ «НСТУ» звернуть увагу на ці зауваження та докладуть зусиль, щоб виправити цю ситуацію задля реалізації інтересів багатомільйонної аудиторії віруючих різних церков і релігійних організацій.
Відповідно до статті 5 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», “Релігійні організації мають право брати участь у громадському житті, а також використовувати нарівні з громадськими об'єднаннями засоби масової інформації”.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

У парафії УАПЦ на Львівщині одразу 60 дітей приступили до першої сповіді В Одесі священик УПЦ КП взяв участь у презентації фотовиставки та книги «Якби не війна» Психолог, который поможет вам в разных ситуациях Подписчики в Телеграмм по выгодной цене Важность прогнозов на футбол

Публикации