Рабини з Дніпра взяли участь у щорічній конференції європейських рабинів у Бухаресті

16.03.2018 10:50 6

Рабини з Дніпра взяли участь у щорічній конференції європейських рабинів у Бухаресті

Чергова щорічна конференція рабинів, організована Європейським рабинським Центром (Rabbinical Center of Europe, RCE), відбулася у столиці Румунії Бухаресті. У конференції взяло участь понад 350 рабинів з 25 європейських громад, повідомляє сайт єврейської громади Дніпра.

Український Дніпро представляла делегація, до якої увійшли рабини Мойше Лейб Вебер, Хаїм Хазан і Зеєв Виноградов. На конференції обговорювалися питання, актуальні для релігійного єврейського співтовариства, пов'язані з тими змінами у різних сферах життя, які переживають цивілізовані країни у ході нинішньої технологічної революції.

Особливі заходи були присвячені 18-ти річчю роботи «Rabbinical Center of Europe», спеціальної структури, створеної як представницький і координуючий орган для успішного відстоювання єврейських інтересів, як у рамках континенту, так і за його межами, а також для поширення досвіду роботи передових єврейських структур.

На конференції також діяли секції, присвячені різним питанням єврейського життя, у яких брали участь рабини, які спеціалізуються у вирішенні питань, пов'язаних з подібною проблематикою.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/judaism/70449/

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить фотообои по лучшей цене Эко-матрасы ортопедические из сена своими руками Рюкзаки для всей вашей семьи Минеральные удобрения для цветоводства и сельского хозяйства У Києві готують приз переможцю християнського Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна

Публикации