Після ревних молитов у Лаврах Янукович їздив до алтайських шаманів, - експерт

31.07.2018 23:40 9

Після ревних молитов у Лаврах Янукович їздив до алтайських шаманів, - експерт

Доктор історичних наук, професор Арсен Зінченко в ефірі "Інформаційного вечора" на "5 каналі" розповів про релігійні вподобання та дивацтва президента-втікача Януковича та часи "розквіту" УПЦ (МП).

"На місцях – в областях і районах упродовж довгих років не те, що не надавали землю під будівництво Київського Патріархату, а навіть не реєстрували громади. Всі ці начальнички червонозабарвлені говорили: "А що я скажу, коли наші прийдуть?"

А наші – це "русские", Путін. Вони шукали союзу або з регіоналами, або з комуністами. Це відбувалося в 90-х роках. Ви уявляєте? Але це тривало і за Януковича", – наголошує Зінченко.

Він зазначає: "Янукович грішми підтримував Печерську лавру, Почаївську, Святогірську. Правда, після ревних молитов у цих лаврах він їздив до алтайських шаманів. Але ж він був такий "канонічєский" і такий "благодатний".

Професор задається питанням: "І де була совість у цих московських попів, які "сватали" своїх парафіян за кримінального злочинця?".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/72025/

Следующая новость
Предыдущая новость

Условия получения бездепозитного бонуса в онлайн-казино Зимняя женская обувь для вашего комфорта В Херсоне при участии властей открыли мемориал рабби Гилеля из Парича Каталог футболок с огромным списком рисунков Доставка букетов по городам Украины

Публикации