П'ятидесятники розвивають служіння вдовам учасників АТО

05.04.2018 15:22 3

П'ятидесятники розвивають служіння вдовам учасників АТО

Серед багатьох інших питань, про які інформували регіональні заступники старшого єпископа, йшлося про цікавий досвід роботи із вдовами учасників АТО.
«Це в основному молоді жінки від 20 до 40 років, які мають по двоє чи троє дітей, – розповідає єпископ Юрій Веремій. – Більшість з них через неправду, яка їх супроводжує скрізь у цій державі з того часу як їхніх чоловіків не стало, закрилися і навіть озлобилися на усіх, бо тиск обставин просто «зашкалює». Коли ми посадили їх за стіл, познайомилися, кожна розповіла свою історію і ми разом молилися, щось ніби зрушилося».
Після служіння керівник соціального фонду, який опікується вдовами учасників АТО, щиро зізнався: «Це перший раз я побачив, щоб так відкрилися ці люди… їх за останні роки майже всі залишили». Слово про Божу любов дало надію жінкам, багато з яких виявили бажання, щоб їхні діти відвідували недільну школу.
Надалі в Івано-Франківську, де відбулася згадана зустріч, планують проводити подібні акції чотири рази на рік.
Аналогічним досвідом роботи поділився ще один заступник старшого єпископа, старший пресвітер церков Херсонської області Олександр Бабійчук. На Херсонщині у подібній зустрічі взяли участь більш як півсотні вдів.
Михайло Паночко запропонував старшим пресвітерам областей підхопити ідею праці з вдовами: «Ці люди є ранені, розбиті. Їм потрібен Божий бальзам – наша опіка і доброта. І така допомога має бути на постій основі».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Создание сайтов под ключ. Основные особенности Єпископ УАПЦ взяв участь у церемонії Лицарського ордену в Чехії Оригинальные кеды Converse Рулонные шторы День-Ночь- практичный и удобный атрибут комфорта Особенности грузоперевозки на Газели

Публикации