П'ятидесятники відкрили під Вінницею дім милосердя для колишніх в’язнів

19.02.2018 20:05 27

П'ятидесятники відкрили під Вінницею дім милосердя для колишніх в’язнів

У перекладі з єврейської мови слово «Віфезда» означає «Дім милосердя». Притулок створений при обласному об’єднанні Церкви християн віри євангельської й відкритий нещодавно для осіб, які потрапили у складні життєві обставини.
Більшість людей – це колишні в’язні, люди, які постраждали внаслідок насильства у родині, втратили житло, а також безпритульні, розповів директор закладу Ярослав Сімашко.
У Домі милосердя є всі умови для проживання 40 осіб, зокрема для людей з інвалідністю, а наразі тут перебуває 27. Облаштовані поки що ліжко-місця лише ля осіб чоловічої статі. У закладі окрім проживання і харчування безпритульні можуть отримати також допомогу у відновленні документів, супровід до медичних закладів тощо.
За словами Ярослава Сімашка, заклад діє на благодійних засадах завдяки допомозі віруючих об’єднаної Церкви християн віри євангельської. Тому програма перебування в притулку базується на християнських принципах, зокрема відбувається процес соціалізації, відновлення сімейних стосунків і відносин з рідними.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

У Житомирі в соборі УПЦ КП відкривають виставку унікальних вірменських ікон України Все для наращивания ресниц в Prime Lashes Легальное казино FreePlay для настоящих игроков В Харькове христиане передали госпиталю 400 кг медицинских материалов для раненых бойцов Выбираем спортивную обувь правильно

Публикации