П'яний священик, тікаючи від поліції, врізався у вантажівку

20.04.2018 10:29 12

П'яний священик, тікаючи від поліції, врізався у вантажівку

В Івано-Франківську ввечері в четвер, 19 квітня, водій автомобіля Skoda, тікаючи від патрульних в стані алкогольного сп'яніння, на перехресті в'їхав у вантажівку. Про це повідомляє bigmir з посиланням на патрульну поліцію Івано-Франківська.

Як повідомляється, о 21:20 водій автомобіля Shkoda не зупинився на вимогу патрульної поліції. Участь в гонитві за порушником брали кілька екіпажів правоохоронців. Під час погоні водій їхав на швидкості приблизно 130 км / год і зіткнувся з вантажівкою на перехресті і був змушений зупинитися.

Крім того, пасажирка Skoda отримала травми, першу допомогу їй надали правоохоронці. У водія були всі ознаки алкогольного сп'яніння, Драгер показав 1,19 проміле. Порушником виявився священик з Калуша, 1975 року народження.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/70871/

Следующая новость
Предыдущая новость

Луцьке Хрестовоздвиженське братство відродили на Волині Лечение наркомании в Киеве Необходимые жидкости для очиски двигателя Оперативные грузоперевозки по Киеву и Украине Кардинал Леонардо Сандрі: «Любов до правди не дозволяє нам прийняти мовчання щодо ситуації в Україні»

Публикации