ПЦУ надасть оцінку "Cобору" Філарета наприкінці червня

20.06.2019 9:19 0

Православна Церква України наприкінці червня надасть оцінку "Cобору", який на 20 червня збирає почесний патріарх Філарет. Про це в ефірі Радіо Культура в програмі "Культура.Live" розповів прес-секретар митрополита Київського і всієї України, голови Православної Церкви України Епіфанія отець Михаїл, інформує Українське Радіо.

Він наголосив, що рішення про те, які наслідки матиме цей "Собор", який Філарет проведе 20-го червня, Православна Церква України ухвалить наприкінці червня.

"Звичайно, що в заяві від Православної Церкви України вказано про те, що так званий цей Собор може понести всі канонічні наслідки. Які саме вони будуть — це вже буде прийматися на священному синоді Православної церкви України. І ми вже ознайомимося з ними в кінці червня", — зауважив отець Михаїл.

Він наголосив, що Cобор, який скликає Філарет, можна назвати "зібранням, яке не матиме канонічного статусу".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/76194/

Следующая новость
Предыдущая новость

Красивые детские фотозоны по выгодной цене Школьные рюкзаки и канцелярские товары оптом Проектування будівель від фахівців Почему для украинской аудитории актуально казино НетГейм? Выходные в Запорожье: самые необычные экскурсии

Публикации