Путін міг би завадити наданню Томоса Україні, - Станіслав Бєлковський

17.03.2019 16:49 0

Путін міг би завадити наданню Томоса Україні, - Станіслав Бєлковський

Президент РФ Володимир Путін міг завадити наданню Томосу про автокефалію Православній Церкві України, якби провів "інтенсивні" переговори із президентом Туреччини Реджепом Ердоганом.

Таку думку російський політолог висловив Станіслав Бєлковський в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", аргументуючи свій погляд на те, що Путін "не дуже довіряє" Патріархові Російської Православної Церкви Кирилу.

"Путін не втрутився в церковний конфлікт в Україні. А міг би втрутитися. І якби Путін провів інтенсивні переговори з Реджепом Таїпом Ердоганом, президентом Туреччини, то Вселенський Константинопольський Патріархат не дав би Томосу про автокефалію Української Церкви", –цитує слова політолога видання Гордон.

За його словами, "Путін ухилився від цього взагалі, тому що йому начхати".

"Путін, за всієї його моторошної інфернальності, якої ми самі йому надали, він дуже не любить нещирості. Він любить, щоб кожна позиція була послідовною, – як говорив Борис Березовський, мій учитель, – "будь-яка ефективна позиція має бути послідовною" – якщо ти святий, то будь святим, а якщо ти бандит, будь бандитом. Але бути бандитом і святим водночас – це неправильно", – заявив Бєлковський.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/75101/

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессионалы позаботятся о вашем женском здоровье Дверная и оконная фурнитура недорого Б/у сервера с запада ВулканБет казино — что может предложить лидер рынка? Если хотите увидеть рай на земле – поезжайте на остров Бали

Публикации