Професор Мюнстерського університету презентує у Києві книгу "Церква та імперія. Нариси історії російського православ'я"

25.05.2018 17:53 33

Професор Мюнстерського університету презентує у Києві книгу

Презентація книги "Церква та імперія. Нариси історії російського православ'я" відбудеться в рамках семінару "Церква, держава, суспільство в Україні і Німеччині" для слухачів київського Вікритого православного університету Святої Софії-Пермудрості (ректор протоієрей Георгій Коваленко, клірик УПЦ) та студентів теологічного факультету Мюнстерського університету.
Томас Бремер відомий як фахівець у галузі богословського діалогу Східних Церков і Римсько-Католицької Церкви. Близько десяти років тому був запрошений до Смоленської духовної семінарії РПЦ читати курс католицької теології.
В презентації візьме участь Костянтин Сігов, директор видавництва "Дух і Літера", в якому вийшов український переклад видання.
Робочі мови заходу українська, російська, англійська.
Презентація відбудеться о 13:00 у Будинку митрополитів Національного заповідника "Софія Київська" (м. Київ, вул. Володимирська, 24).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Самые красивые соборы Европы: когда можно будет их посетить Реабилитационный центр в Киеве Кухонная мебель из натурального дерева Изображение природы и городов для вашего дома Якісні платформні ваги за доступною ціною

Публикации