Професори європейських закладів вищої освіти прочитали лекції в Київській академії УПЦ

26.04.2018 21:23 0

Професори європейських закладів вищої освіти прочитали лекції в Київській академії УПЦ

Грецький богослов виступив перед студентами та вихованцями духовної школи з курсом лекцій з біоетики.
Візит професора до КДАіС став можливим завдяки програмі обміну професорсько-викладацькими кадрами, що здійснюється між двома закладами вищої духовної освіти.
Також у рамках реалізації європейської програми співробітництва в галузі освіти «Еразмус», у Київських духовних школах перебували студенти Вищої церковної академії м. Салоніки.
Після закінчення освітньої програми, 23 квітня 2018 року, ректор КДАіС єпископ Сильвестр (Стойчев) провів зустріч з професором Н. Койосом, під час якої гість передав бібліотеці КДА книги з вивчення біоетики. Також сторони обговорили питання щодо співробітництва в галузі освіти та науки і можливість проведення спільних наукових та культурних заходів.
23 квітня викладач канонічного права Університету Мальти Кевін Шембрі прочитав лекцію перед вихованцями КДАіС. Тема зустрічі була присвячена питанням порівняння шлюбу і розлучення в Східній та Західній християнських традиціях.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Спортивный топ Микола Томенко: «Музей Мазепи з’явиться у лаврі за будь-яких обставин» Выбираем обувь правильно: совет специалиста Берите автомобили во временное пользование Єпископ УПЦ розповів на Міжпарламентській асамблеї православ’я про церковні проблеми в Україні

Публикации