«Принеси ляльку»: мешканець Запорыжжя запустив флешмоб на знак протесту Московському Патріархату

05.01.2018 11:14 39

«Принеси ляльку»: мешканець Запорыжжя запустив флешмоб на знак протесту Московському Патріархату

Блогер із Запоріжжя Юрій Гудименко запустив в Фейсбуці флешмоб принеси ляльку. Як повідомляє ZANOZA, це пов'язано з священиком Московського Патріархату Євгеном Молчоновим, який відмовився відспівувати малюкова, який трагічно загинув через самогубця, через те, що дитину хрестили в Київському Патріархат.

Мати на колінах просила священнослужителя провести обряд, але він принципово відмовився. Запорізький митрополит Лука підтримав свого колегу і назвав його бездушний вчинок правильним.

У зв'язку з цим кричущим випадком Юрій Гудименко пропонує українцям щодня приносити ляльки до храмів УПЦ МП, щоб кожен розумів, що ця Церква зробила.

- Я принесу під найближчу церкву УПЦ МП ляльку. Просту дитячу іграшку. Вони її приберуть, а я принесу знову. І знову. І знову. І люди будуть проходити повз і бачити ляльку у церкві. І будуть розуміти, ЧОМУ вона там лежить. Розумітимуть, ЩО вона означає. Розумітимуть, ЩО зробила ця Церква.

І я ... я прошу вас. Мені ніяково. Мені соромно. Я ненавиджу просити. Але я прошу.

Принесіть ляльку. Під будь-яку церкву цього ... Патріархату. В будь-який день. Принесіть. Будь ласка, - написав блогер.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/69602/

Следующая новость
Предыдущая новость

Система онлайн платежей iBox Магазин электроники для ваших выгодных покупок Федерация еврейских общин начинает проект передвижных синагог по четырем областям Украины Купить джинсы Pierre Cardin и куртки Columbia в интернет магазине Старовинну ікону підмінили у церкві на Тернопільщині

Публикации