Приміщення УПЦ КП пропонують взяти під державну охорону

28.05.2018 15:04 9

Приміщення УПЦ КП пропонують взяти під державну охорону

Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко пропонує забезпечити належну державну охорону приміщень УПЦ КП. Про це він повідомив у Twitter, пише Експрес.

«У зв’язку із хуліганським нападом на приміщення УПЦ Київського Патріархату стає зрозумілим, що провокації з боку Москви проти Церкви, яка послідовно та рішуче підтримує надання Томосу про автокефалію, будуть посилюватися. Тому приміщення потрібно брати під належну державну охорону», – написав Кириленко.

Як повідомляла РІСУ, у столиці розпилили газовий балончик у приміщенні Київської Патріархії, поліція розшукує правопорушників. Інцидент трапився на вулиці Пушкінській у Шевченківському районі Києва. Внаслідок розпилення речовини отруїлася служниця.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/71280/

Следующая новость
Предыдущая новость

Глава УПЦ КП підтримав ініціативу групи депутатів розпочинати робочий день парламенту з молитви Анонимная помощь от зависимостей Функциональная мебель: выбираем диван Єпископ УАПЦ взяв участь у церемонії Лицарського ордену в Чехії Вас интересует создание видеоконтента? Рекомендуем обращаться в компанию «Cinema Friends Production»!

Публикации